19 maj - Köpenhamn, Loppen
20 maj - Malmö, KB
21 maj - Oslo, John Dee
22 maj - Stockholm, Strand /What We Do Is Secret
23 maj - Göteborg, Sticky Fingers (Top Floor)


När två av världens vildaste och mest talangfulla musikensembler slår sina kloka huvuden ihop kan det inte annat än bli jävligt rätt.


Black Lips
, för er som levt under en sten, är bandet som alla älskar att älska. Det bara är så. De har spelat i princip varje land som normalt inte får besök av västerländska rockakter; Turkiet, Indien och Palestina är några stater som förärats med legendariska spelningar. Tidningar och sajter så som Rolling Stone, NME och Pitchfork är alla anhängare och lovprisar deras musik. Som Kung Midas så förvandlas allt de rör till guld.


King Khan
är kanadensaren som bor i Berlin vars eklektiska band huserat musiker som spelat med både Curtis Mayfield och Stevie Wonder. Denna psykadeliska soulmaskin har producerat ett antal svettiga album som få kan eller skulle vilja värja sig emot. Likt sina kollegor i Black Lips så är det live som King Khan är mest känd; en entertainer som blandar obscent med obskyrt och får det hela att bli till ett jävla party. Med sig har han kumpanen Mark Sultan a.k.a BBQ som startade sin karriär i kultbanden Spaceshits och Los Sexareenos. För att sedan förena sig med King Khan i King Khan & BBQ Show. Det hela är ett kungligt giftermål som känns så retligt rätt att man inte kan annat än stå lite fånigt och le, ungefär som alla som haft lyckan att få bevittna någon av deras extatiska spelningar. Deras testamente av svarthjärtad soul, den ljuva blandningen av korstågs-soul och lofi-gospel är obarmhärtig och fastnar direkt!


The Almighty Defenders
är garagens frälsare med Messias, kors och välsignelse från hela världen. Gör dig själv en tjänst och köp biljett nu innan du står och hänger läpp för att alla polare utom du lyckades bevittna vad som kommer att kallas "årets spelning"!