Jamie T

Go vänner! Jamie is back!
Han släpper nytt i sommar. Den 26e juni landar nya Ep:n Sticks and Stones. Efter att ha lyssnat på hans senaste singeln kan jag dra slutsatsen att inte allt för mycket verkar ha förändrats sedan Panic Prevention, vilket är positivt. Det är även här en blandning av brit-rap och popmelodier som står i centrum.

Jamie T - Sticks 'N' Stones



www.jamie-t.com

www.myspace.com/jamietwimbledon

Grizzly Bear

Om det var den första mars Veckatimest läckte är jag lite osäker på. Men nu ca tre månader efteråt (på cdon i alla fall) finns albumet att köpa i fysisk form. Och jag vill lova, det är värt det!
Till deras singel Two Weeks har en video spelats in. Denna kan man hitta på deras myspace. Även hela albumet är uppe för streaming. Personligen tycker jag videon är lite läskig. Därför visar jag er här i stället ett klipp från när de hälsade på hos David Letterman förra sommaren och spelade deras då nya låt.




Hör ni hur jävla bra det låter!? INTE? Lyssna igen!
Jag fick äran (ja, det är en ära) att få se dem live en gång under deras Yellow House-turné. Ja hoppas att få se dem igen under deras Veckatimest-turné.

Myspace

Hemsida


Alan Palomo aka VEGA

..men (läs inlägget undertill för att förstå mitt "men") nu när vinet är inhandlat och den festliga lörsdagskvällen inte är så långt borta blir jag på lite bättre humör.
Då vill jag lyssna på Alan Palomo istället.
Ghosthustler är dessvärre nedlagt, men inga sura miner för det. VEGA är Palomo's nya och jag är kärare än någonsin.

VEGA - No reasons



VEGA - All too vivid



Myspace

P.S 1 Om du gillar VEGA precis som jag gillar du säkerligen Neon Indian (för det är samma person) och Miami Horror precis som jag :)
P.S 2 Dessa tips har jag bla fått från gorillavsbear

Another Sunny Day

Idag känner jag mig lite rebellisk.
Det går lite för mycket löst folk i kursen jag läser nu.
Då lyssnar jag lite på Another sunny day - You should all be murdered



Eder Sara

RSS 2.0